Început -> Categorii  -> Lucrări de Laborator

Sortează după   
Cărți de la 1 pînă la 6 din 13 total
Chimie coloidală
Chimie coloidalăFormat: pdf
Descărcări: 10 Rating Star

Specificul lucrărilor de laborator la chimia coloidală este folosirea unui set de soluţii diluate de acizi şi baze, lipsa substanţelor cu toxicitate înaltă, a focului deschis, a încălzitoarelor electrice deschise etc. Toate acestea permit formularea unor reguli de securitate generale pentru toate lucrările.

Fiziologia plantelor. Lucrări de laborator
Descărcări: 11 Rating Star

Fiziologia plantelor reprezintă o ştiinţă fundamentală cu caracter experimental pronunţat, experienţa fiind principala metodă de cercetare. Lucrările practice la Fiziologia plantelor sunt prevăzute pentru a facilita înţelegerea proceselor şi mecanismelor fundamentale ale creşterii şi dezvoltării plantelor, dezvoltînd studenţilor competenţe si abilităţi impuse de standardul de pregătire profesională în domeniul Ştiinţe ale naturii.

Biochimie. Lucrări de laborator
Descărcări: 13 Rating Star

În domeniul ştiinţelor biologice progresele tehnologiei moderne au permis extinderea şi aprofundarea studiilor referitoare la diferiţi compuşi celulari sau subcelulari. În ultimele decenii a avut loc o revoluţie în ştiinţele biologice, iar biochimia a fost inima acestei revoluţii. Se consideră că doi factori primordiali ar contribui esenţial în realizarea biochimiei în celelalte ştiinţe ale vieţii.

Geografia umană și economică a lumii (Europa). Lucrări de laborator
Descărcări: 4 Rating Star

Harta politică a lumii a parcurs o îndelungată peroadă istorică de dezvoltare, care cuprinde mai multe milenii şi se începe odată cu diviziunea socială a muncii, apariţia proprietăţii private şi divizarea societăţii în clase sociale, și continuă pînă în prezent.

Geografia umană şi economică a lumii (Asia). Lucrări de laborator
Descărcări: 2 Rating Star

Spațiul geografic al Asiei se impune prin particularități inegalabile, care il individualizează net între celelalte continente ale lumii. Pentru Asia imensitatea teritoriului său este un lucru fundamental. Cu o suprafață de peste 44 milioane km2, cel mai întins continent al Pământului ocupă aproape o treime din uscatul planetei. Continentul este așezat în emisfera nordică, de la ecuator până aproape de Polul Nord. Și de la Marea Mediteraniană, până la Oceanul Pacific, Asia, ca suprață ocupă aproape o emisferă.

Biofizica. Lucrări de laborator
Descărcări: 7 Rating Star

Lucrările de laborator la biofizică din această carte reprezintă o generalizare a experienţei de mulţi ani privind predarea biofizicii la niversitatea Academiei de Științe a Moldovei în cadrul lecţiilor practice.